lunes, 22 de octubre de 2012

II FIRA D'ENTITATS DE ROCAFONDA, EL PALAU i l'ESCORXADOR


Detall d'una part de l'estand.
El passat 7 d'octubre es va organitzar per part de les entitats dels barris de Rocafonda, el Palau i l'Escorxador la II Mostra d'Entitats. 
  
 
En aquesta mostra tot i ser el primer any en participar, va col·laborar molt activament la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors, ja que té la seva Casa Germandat a l'Avinguda del Perú, al barri de Rocafonda. Des de primera hora ja va
Moment de la mostra.
A la Fira d'Entitats la Germandat va muntar un estand on s'explicava en un vídeo la història recent de la germandat, així com diversos elements processionals sobre les imatges de Jesús i Maria. A més, va servir per donar a conèixer la Germandat al barri a d'altres veïns i veïnes que no són del món confrare; i com no per a xerrar una estona entre membres de la confraria i la resta d'entitats. 
Molts dels membres de la Germandat que es van apropar anaven vestits amb la camisa del vestuari oficial que s'ha dissenyat per aquest any en motiu del XXV aniversari, fent que el color negre típic de la nostra Germandat predomines per la Fira, donant-li un toc d'alegria.
A la Mostra va participar-hi activament l'Agrupació Musical de la nostra Germandat, ja que va formar part de la cercavila i passacarrers a primera hora del matí amb els gegants del Palau, com en una petita actuació damunt de l'escenari que hi havia al Nou Parc de Rocafonda on van interpretar quatre peces més característiques de l'Agrupació. Tot això es va realitzar davant un nutrit nombre de persones del barri que es van apropar i de diversers autoritats de l'ajuntament com va ser el regidor de Cultura Sr. Joaquim Fernández.
Una vegada finalitzada l'actuació els membres de l'Agrupació Musical varen realitzar un taller de música, perque tots els presents poguessin tenir l'oportunitat de tocar un instrument de vent o de percussió.

Taller de Música de l'Agrupació Musical
Agrupació Musical Jesús Captiu i Ntra Sra dels Dolors
Moment de l'actuació.

No hay comentarios: