domingo, 13 de julio de 2014

PROCESSÓ MARINERA DEL CARME A MATARÓ


Avui diumenge 13 de juliol se celebra a la ciutat de Mataró la processó de la Mare de Déu del Carme. Una processó amb encant, marinera i tradicional en honor a l'Estrella del Mar, a Maria, a l'estrella que guia. 
L'acte començará a les 18:00 a l'ermita de Sant Simó (Camí Ral de Mataró a tocar a la N-II), amb una solemne Missa amb la participació del cor de la Hermandad Divina Pastora i la comunitat cristiana de Sant Simó. 

Acabada la Missa l'Agrupació Musical Captiu Dolors acompanyarà la imatge, que serà portada per dones fins a la platja de Sant Simó  on serà embarcada en una embarcació pesquera (l'hora aproximada serà les 19:00).

Amb l'acompanyament de la confraria de pescadors de Pekin i la Sant Ramón, faran una ofrena al mig del mar davant la costa mataronina. Aniran fins el port de Mataró on allà els esperarà el seguici processional que ve des de l'ermita ( l'hora aproximada serà a tocar les vuit depenent de la mar. Un bon espai per veure arribar les embarcacions és el mirador del port).
 

Arribats al port de Mataró la processó continuarà a peu a través del passeig marítim fins a l'ermita de Sant Simó. 

No hay comentarios: