XXV ANIVERSARIO

Aquí presentem el primer programa d'actes del XXVè Aniversari encara per acabar, on s'hi afegiran xerrades, jornades benèfiques, sortides, etc.SOPAR COMMEMORATIU DEL 25è ANIVERSARI

El dia 28 d'Abril a les 21.30 i a l'Hotel Ciutat de Mataró se celebrarà el sopar de Germandat. Aquest any és un sopar especial ja que en ella es farà un homenatge a tots els germans que porten amb nosaltres des de 1987, als quals es farà el lliurament d'una insígnia. En aquest sopar podrem comptar amb la presència de l'Il·lustríssim Sr. Joan Mora, alcalde de Mataró, i el nostre consiliari Mn. *Segimon García, rector de Santa María i Sant Josep. En el transcurs del sopar es presentarà l'uniforme que s'utilitzarà per part de tots els homes i dones del misteri i els penitents en la Processó Extraordinària del dia 15 de setembre i serà presentat l'esbós de l'uniforme de la nostra Agrupació Musical. També es podrà veure un video elaborat per la productora “la Màquina de Rodar”, que ens ha gravat en tots els nostres actes, on podrem veure un resum de les nostres processons 2012, DVD que posarem a la venda i alguna sorpresa més que farà d'aquest sopar una nit inoblidable.
Aquest any, la nostra Germandat celebra el seu 25è Aniversari des de la seva fundació.Des del 1987 fins al 2012 la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors ha anat millorant i assentant-se dins del món confrare, sobretot a la Setmana Santa de Mataró.

Hem cregut oportú celebrar aquest aniversari amb un calendari ple d'actes tant religiosos com lúdics i el primer de tot tindrà lloc aquest DIVENDRES 27 DE GENER a la Sala d'Actes de Caixa Laietana de Mataró, C/ Santa Teresa, 61, a les 19:30h. 

Aquest és l'acte de PRESENTACIÓ DEL XXVè ANIVERSARI al qual hi assistirà l'alcalde de la ciutat, Joan Mora; el president de Consell de Germandats de la Diòcesis de Barcelona, la presidenta de la Coordinadora de Joves Confrares de Barcelona, entre d'altres persones destacades.

Ells volen compartir amb tots nosaltres aquest inici d'un any de festa i compromís per/amb la Germandat.    

Tu tampoc hi pots faltar.

No hay comentarios: