martes, 21 de febrero de 2012

REUNIÓ DE PORTANTS

Diumenge 19 a les 11h va tenir lloc a Santa Maria la reunió de portants de cara a aquesta Setmana Santa 2012 on la assistència va ser considerable.
Per fer un petit resum cal destacar l'aprobació de, en cas de tenir un mínim de 96 portants per la Processó General, sortiran de manera extraordinària aquest Divendres Sant en motiu del XXVè Aniversari les dues imatges titulars: Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors. És per això que animem a tot aquell que vulgui provar, que tingui ganes, a sortir aquest any com a portant de nostre Senyor i la Mare de Déu.
També es va fer recordatori de l'actitut seriosa, la higiene, el respecte, el vestuari adequat (tot negre i planxat), el silenci i l'obediència.
Es van marcar els dies d'assajos que seran al pati de Santa Maria els dies 5, 6, 7, 12, 13, 14 i 15 de març de 20:30h a 21:30h. El dia 8 de març hi haurà una xerrada de portants on s'exposaran idees, millores, dubtes o qualsevol tema necessari.
Agraïm a tots els assistents el seu interès i recordem que disposeu a la Germandat d'un lloguer de túniques i la venta de tot el necessari per a processionar.


No hay comentarios: