sábado, 14 de abril de 2012

SOPAR COMMEMORATIU DEL 25è ANIVERSARI


El dissabte 28 d'abril tindrà lloc el sopar commemoratiu del 25è aniversari de la Germandat a l'Hotel NH Ciutat de Mataró a les 21:30h.
En aquest sopar es farà entrega d'un obsequi exclusiu a tots aquells confrares que també compleixin aquests vint-i-cinc anys com a germans. A més a més, es projectarà un vídeo realitzat per a l'ocasió amb imatges d'aquesta Setmana Santa 2012 i comptarem amb la presència de l'Il·lustríssim Sr. Joan Mora, alcalde de la ciutat de Mataró.

El sopar consta de primer plat, segon, pastís conmemoratiu, aigua, vi, cava i cafè.

El primer a escollir entre:

  • Amanida d'ànec, foie gras, picatostes i cruixent de brie.
  • Caneló de bolets amb beixamel
El segon a triar entre:
  • Peix de llotja al forn amb patata panadera
  • Medallons de filet ibèric escabeixat amb puré
El cost del menú per persona és de 30€

Per aquells nens menors de 12 anys, hi ha un menú infantil que es composa d'un plat d'escalopa amb patates, pastís conmemoratiu i begudes per un preu de 13€.

És molt important que tota aquella persona que vulgui assistir al sopar passi per la Casa Germandat (Av. Perú, 13) o envii un e-mail (secregermandat@hotmail.com) amb el nom de cadascú dels comensals i amb la tria del primer i segon plat. El pagament d'ha de realitzar abans del dia 21 d'abril per a poder fer la reserva.

Tota aquella persona a qui no li sigui possible realitzar el pagament en efectiu abans de la data, pot fer l'ingrés al número de compte de Bankia 2042.0019.5730.0006.6461 especificant qui realitza el pagament.

Esperem la vostra assistència i, si us plau, no demoreu el moment del pagament i la tria dels plats per a poder organitzar correctament tot el que comporta aquest sopar.

Moltes gràcies!

No hay comentarios: