domingo, 22 de abril de 2012

VENDA DE ROSES DE SANT JORDI

Rosa de Sant Jordi


Dilluns 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, és habitual trobar a la Germandat una parada de venda de roses i centres. Aquest any també podeu acostar-vos a comprar la vostra rosa o, si ho desitjeu, un centre de roses creat especialment per vosaltres; només cal que ens ho feu saber via e-mail (secregermandat@hotmail.com) o trucar per telefon a Susanna (686.785.776) indicant el número de roses i de quin color. Els centres tindran un cost afegit de 2€ per cobrir les despeses del test i guarnició.
Centre de roses
En aquesta ocasió comptem amb la típica rosa vermella a un preu de 3,50€ la unitat o sinó la rosa groga al mateix preu. Com a novetat, tenim la rosa blaugrana (vermella i blava) o la rosa catalana (vermella i groga) a 4,50€ cadascuna.

Rosa vermella

Rosa blaugrana

Rosa groga


Totes les roses són de primera qualitat, de llarga durada i decorades per floristes amb experiència. Us hi esperem dilluns durant tot el dia.

Aprofitem per recordar-vos que és l'últim dia també per confirmar la vostra assistència i tria de menú al sopar commemoratiu del 25è aniversari del dissabte 28 d'abril al NH Hotel Ciutat de Mataró. 

No hay comentarios: