miércoles, 6 de junio de 2012

BICICLETADA DIUMENGE 10 DE JUNY


Per primer cop i en motiu de celebració del 25è aniversari de la Germandat, s'ha organitzat una sortida en bicicleta pel diumenge 10 de juny.

Es realitzaran dues sortides:

La primera serà a les 7:00h a la casa Germandat on es recollirà el dorsal corresponent, i a partir de les 7:30h, des de “el Barco” del polígon Mata-Rocafonda s'iniciarà una ruta a la que podran assistir ciclistes acostumats a fer sortides de BTT de forma esporàdica. Encara que no es realitzarà una ruta difícil, les persones que no acostumen a fer aquest tipus d'activitat poden trobar-hi dificultat. 

La segona sortida serà a les 9:00h, també des de “el Barco” on ja haurà arribat el primer grup per continuar la bicicletada els dos grups junts. En aquesta podran participar els ciclistes no habituals i nens a partir dels 6 anys. La ruta iniciada al polígon Mata-Rocafonda continuarà per les Cinc Sènies fins arribar a Sant Andreu de LLavaneres, éssent un tram sense cap dificultat. Una vegada arribats a Llavaneres, s'entregarà un entrepà, beguda i fruita per a tots els assistents.

Durant tota la sortida hi haurà un vehicle d'ajuda amb voluntaris per qualsevol imprevist que pogués sorgir amb farmaciola i eines per realitzar alguna reparació. Si algú ho desitja pot deixar la bicicleta dissabte a la Germandat i diumenge abans de la sortida un furgó les traslladarà fins al polígon per començar la ruta.

El preu d'inscripció és de 3€ incloent el dorsal i l'esmorzar. La data límit per realitzar la inscripció és dissabte 9 a les 14h. Per confirmar la vostra participació cal enviar un correu a secregermandat@hotmail.com especificant els noms dels participants i telèfon de contacte o visitant la casa Germandat. D'aquesta manera rebreu un mail amb el vostre número de dorsal.

Celebrem aquest acte d'aniversari en familia!


No hay comentarios: