martes, 10 de julio de 2012

PROCESSÓ DE NTRA. SRA. DEL CARME

Aquest diumente 15 de Juliol a les 18h a l'Ermita de Sant Simó


Com ja és habitual, des de 1991, la nostra Germandat celebra la Festivitat de la Verge del Carme, patrona de tots els mariners i homes de mar, amb una processó marinera.


En aquesta festivitat, s'albergarà la celebració de l'Eucaristia a les 18:00h a l'ermita de St. Simó, la qual serà celebrada per Mn. Josep Joan Badia, rector de St. Pau. Aquest any, com a novetat, comptarem durant la celeració de l'Eucaristia amb la presència i participació del cor de la "Hermandad de la Divina Pastora de Mataró" amb la qual estem agermanats. Seran partíceps mitjançant els seus cants i una cançó dedicada a Ntra. Sra. del Carme.



Una vegada finalitzada la Missa, s'iniciarà la tradicional processó marinera fins a la platja, acompanyada pels concordes de l'Agrupació Musical de la nostra Germandat. La imatge de Ntra. Sra. del Carme serà embarcada a la platja de Sant Simó fins al Port de Mataró i acompanyada en el seu recorregut pels mariners i pescadors del Maresme. La processó continuarà de tornada fins a l'ermita de St. Simó on s'oferirà un petit refrigeri a tots els assistents.



Aquesta processó s'ha d'obrir a aquests mariners, confraries de pescadors i altres persones que els agradi la mar i se sentin afins a la Verge del Carme. A totes aquestes persones els volem informar que poden participar d'aquesta processó, fent companyia a la processó marinera que es realitzarà amb barca des de la riba de la Platja de Sant Simó (19:00h - 19:30h) fins a l'entrada al port de Mataró. Poden participar qualsevol tipus d'embarcació que ho desitgi, sent del port de Mataró o de les poblacions veïnes. A major nombre d'embarcacions hi hagi custodiant a la Verge del Carmen, molt més bonica serà la processó.

Per a tot aquell que desitgi visitar la Verge del Carme en el seu dia litúrgic, dilluns 16 de Juliol, ho podrà fer a a la capella de la Casa Germandat.








No hay comentarios: