viernes, 3 de agosto de 2012

MOMENTS DE LA PROCESSÓ DE LES SANTES

MOMENTS DE LA PROCESSÓ DE LES SANTES 2012

Os fem arribar més imatges de la recuperada processó de les Santes. On es pot veure a diferents germans de la nostre Germandat participant d'ella.

En aquesta fotografia es pot veure com sortent pel fossar Xic, com es feia antigament els signes de la Basílica, portants per Germans nostres (Hector López i Jesús Moya).

A continuació, sortiren les estendarts de les Santes Patrones. Aquests estan formats per l'escut de la ciutat, l'emblema de Juliana, el de Semproniana i un de totes dues juntes. Aquest estendarts també varen ser portats per membre de la Germandat (Jordi Martinez de l'Amor, Manel Riera, Toni Regás i Jordi González). Rera tot el seguici de més d'una vintena de mossens amb la presencia del Cardenal Martinez Sistach, l'obispe emèrit Joan Godayol i el rector de Santa Maria Mn. Segimón Garcia.


Moment de la sortida de les reliquies pel Fossar Xic, guiages pel Sr. Marçal Casanoves i portades per un grup de 8 membres tots ells de Germandat de Jesús Captiu i Ntra Señora dels Dolors, pel motiu del XXVè aniversari de la seva fundació.
L'honor de portar les reliquies varen ser pel Josep Jubany, Juan Antonio Rojas, Kilian Dominguez, Manuel Rodriguez, Manu Espinar, Francisco Zorrilla, Flori Carrasco i Antonio J. Prados.


Fotografia dels grup de col·laboradors de més d'una vintena de membres de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra Sra. dels Dolors que es fan oferir al servei de la Basilica per l'organització de la Solemne Missa con per la posterior processó. Moltes gràcies a cadasqun d'ells.



No hay comentarios: