viernes, 21 de septiembre de 2012

MISSA D'ACCIÓ DE GRACIESLa Germandat de Jesús Captiu i Ntra Sra dels Dolors, celebra aquest Diumenge dia 23 de Setembre la Solemne Missa d'Acció de Gracies com a homenatge per aquest any ple de celebracions que portem amb motiu de XXVè aniversari de la fundació de la Germandat.

Aquesta missa es realitzarà a la Basílica Parroquial de Santa María de Mataró, aquest diumenge a les 12 hr al l'Altar Major. Presidint la Missa hi serà el Mn Segimon Garcia, rector de la Basílica i consiliari de la Germandat.
Moments de la processó extraordinària
Aquesta Missa es fa just després de la Sortida Extraordinària que va realitza la Mare de Déu pels carrers de Mataró dissabte passat, la Germandat de Jesús Captiu i Ntra Sra dels Dolors creu oportú donar gracies a Déu per tot el que s'ha fet fins al moment i per tots els que han fet possible que es faci així.

La Germandat aprofitarà la celebració d'aquesta missa per fer diferents ofrenes a la església de Santa María. Una de les ofrenes serà l'entrega d'una col·lecta que s'ha anat realitzant en aquesta setmana per recollir diners per poder oferir a Caritas Interparroquial de Mataró, que tan bona feina està realitzant en Mataró. Encara podeu passar per la casa Germandat per col·laborà amb aquesta acció.

Des de la Germandat, com es habitual esperem el màxim recolzament possible de tots els germans de la confraria i que portin la seva medalla per donar la imatge del que som una gran família tots unit per la Mare de Déu i el seu fill Jesús.
 
 
 
 

No hay comentarios: