lunes, 12 de noviembre de 2012

MATARÓ PER CÀRITAS



El dissabte dia 3 es va visualitzar un dels valors que caracteritza a la ciutat de Mataró: la SOLIDARITAT. 
 
Amb aquest motiu totes les confraries i germandats de Mataró es van sumar -com sempre- a la crida de Càritas Interparroquial de Mataró, per a poder recaptar recursos per als més necessitats en uns moments tant difícils com els actuals. Durant tota la jornada es van poder recaptar joguines per als més menuts, roba, aliments i diners. 
 
Detall d'una de les centenars de caixes que s'anaven omplint. 
 
MÉS DE 4 TONES D'ALIMENTS.
Durant la setmana prèvia moltíssimes entitats de la ciutat en les seves seus havien recaptat aliments que van anar portant i entre totes es va poder assolir més de 4 tones d'aliments. Tot aquest volum d'aliments permetran que Càrites pugui disposar dels aliments que van mancant al Banc d'Aliments.
 
Imatge d'una de les paelles que es van cuinar.
PAELLA SOLIDÀRIA
La Comissió de Setmana Santa va organitzar diverses paelles per a oferir als assistents a la jornada. Gràcies a les aportacions d'empreses com HIMSA, Fet a Mà i Anma que van pagar el subministrament del material i menjar, i gràcies a la mà dels cinquanta voluntaris i voluntàries es van poder recaptar més de 2.000€ per a Càrites. Prop de 300 comensals van poder gaudir de les diverses paelles fetes pels voluntaris de la Comissió, que altracop van demostrar ser un grup humà compromès amb la ciutat i amb la solidaritat. 
Detall del castell dels Passarells dels Tecnocampus. Un a un fa la suma de tots. 
ACTUACIONS A LA SANTA ANNA.
A més, durant tota la jornada la plaça Santa Anna va concentrar diverses actuacions musicals, lectures de poesia, màgia, batukades i actuacions castelleres que també van voler col·laborar amb Càrites.
Gràcies a tots i totes pel vostre suport! i gràcies a tots els voluntaris i voluntàries de la Comissió de Setmana Santa!
 
A continuació us oferim algunes imatges de la jornada:
Cuinant una de les paelles davant Santa Anna.


Una de les diverses parades que recollia joguines.
Moment de l'elaboració d'una de les diverses paelles.
Un grup de voluntaris mostrant la darrera paella.
El grups de voluntaris i cuiners de la Comissió de Setmana Santa.


No hay comentarios: