lunes, 22 de abril de 2013

EL LLIBRE i LA ROSA

Portada guarnida del llibre "El Plor sagrat d'una mare", el regal perfecte per aquest Sant Jordi

Està editat amb tapa dura i acabats de màxima qualitat

"El plor sagrat d'una mare" és el títol del llibre realitzat en motiu del 25è Aniversari de la Germandat (1987-2012) escrit pel Sr. Xavier Alarcon i Campdepadrós. Es va presentar dissabte 16 de març a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró per l'Hermano Mayor, el Sr. Antonio Jesús Prados, l'autor del llibre, el Sr. Xavier Alarcon, el fundador de la Germandat, el Sr. Jaume Castells i l'alcalde de la ciutat, el Sr. Joan Bosch, conduïnt l'acte el Sr. Manel Riera.

Aquest llibre és la història de la nostra Germandat i de totes aquelles persones que han estat vinculades i l'han fet créixer. Tot comença amb la Mare de Déu dels Dolors i l'amor cap a ella; es consolida amb Jesús Captiu i la seva devoció cap a ell i juntament amb Ntra. Sra. del Carme es fa el camí que arriba al dia d'avui. 

Amb aquest llibre coneixerem la història de la Setmana Santa mataronina i les seves peculiaritats; el rebuig i posterior recolzament de l'Església; creació i adquisició de Ntra. Sra. dels Dolors i Jesús Captiu; fundació i membres de la Germandat; compra de nous estris processionals; benediccions de les Imatges Titulars; tot sobre la Mare de Déu del Carme; activitats caritatives i lúdiques realitzades; col·laboradors, artistes i personatges públics participants de la Germandat; Confrares Majors, membres de Junta, vestidors i d'altres càrrecs i la seva evolució; moments tristos i de canvis; explicacions i detalls d'allò més interessant; anècdotes desconegudes fins a dia d'avui; participació al Vè Congrès de Confraries i Germandats realitzat a Mataró; Beatificació del Dr. Josep Samsó; viatges i sortides culturals i d'aprenentatge; detalls de tots els actes del 25è Aniversari, entre d'altres i més de quatre centenars de fotografies triades especialment per a cada ocasió.

 

Composició combinada de textos i fotografíes per tal d'agilitzar la lectura i complementar la informació

Un llibre escrit per a qualsevol germà o persona interesada en conèixer tots els detalls de la nostra història
És un llibre que volem estigui a l'abast de tothom perquè aquells que ens desconeguin sàpiguen la nostra història, i tota persona que formi part o n'hagi format d'aquestes vivències pugui recordar-les sempre i conegui tot allò que desconeixia.

Compta amb anècdotes que fins ara eren desconegudes per al 99% dels germans!
El llibre està escrit en català i en castellà, cadascú decideix en quin idioma llegir-lo!
Escrit fins l'últim acte del 25è aniversari de la Germandat, la Processó de la Inmaculada de Barcelona
El preu d'aquest llibre que ha de formar part de la nostra biblioteca personal és de tan sols 15€, el preu de cost, ja que no es pretén lucrar-se de la venda del mateix sinó arribar a les vostres mans en forma de llibre històric, escrit en català i en castellà on s'inclouen uns llistats d'interès amb molts noms de persones que han format i formen aquesta gran família.
Conté diferents llistats d'interès amb les seves imatges corresponents
Així doncs, aquest dimarts 23 d'abril, per la diada de Sant Jordi, us esperem a la seu situada a l'Av. Perú, 13 de Mataró on, com cada any, realitzarem la venda de les típiques roses de Sant Jordi i d'aquest meravellós llibre del qual n'estem molt orgullosos.

Compta amb més de 400 imatges de gran qualitat distribuïdes per tot el llibre, algunes d'elles ocupant pàgines senceres

No hay comentarios: