martes, 30 de septiembre de 2014

COMISSIÓ DE SETMANA SANTA DE MATARÓ I LA FESTA AL CEL 2014






     Voluntaris i voluntàries de la nostra germandat units en la Comissió de Setmana Santa de Mataró van col.laborar amb la Festa al Cel de Mataró del passat diumenge 28 de setembre.

 



 
    El passeig marítim i les platges de Mataró van acollir un macroesdeveniment celebrat amb antelació a Barcelona: la Festa al Cel. 

     L´afluència de gent que es va apropar a la nostra ciutat es calculà en unes cinquanta mil persones per a gaudir de l'espectacle aeronàutic al matí i a la tarda als actes infantils del Club Super 3, l'Ajuntament de Mataró va demanar col·laboració a diverses entitats ciutadanes. 

     En el cas de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra Sra. dels Dolors units a la Comissió de Setmana Santa va muntar una parada per a vendre begudes i aliments durant tot el dia a persones que no es vulguéssin moure de les platges per a gaudir de l'espectacle. 




     Malauradament les inclemències del temps van desdibuixar l'acte i no va poder lluïr, i la pluja va impedir que tant la Comissió, comerciants  o d'altres entitats poguessin participar i oferir els seus serveis. Els actes de la tarda van quedar suspesos. 

     Ara resta fer balançç i veure com ha anat tot plegat i sobretot poder fer arribar les propostes per a la propera edició en tant que anar millorant en l'esdeveniment. 





No hay comentarios: