miércoles, 22 de abril de 2015

Diada de Sant Jordi 2015



Demà dijous 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, com és habitual trobarem a la nostra Casa Germandat una parada de venda de roses i centres.

Aquest any també podeu apropar-vos a comprar la vostra rosa, o si ho desitgeu un centre de roses creat especialment per a vosaltres.  Només cal que ens ho feu saber passant per la Casa de Germandat per fer l'encàrrec o bé trucant al telèfon de la Susana (686.785.776) o  la Flori (661.109.718)  indicant el nombre de roses i de quin color les voleu .

En aquesta ocasió comptem amb la típica rosa vermella a un preu de 2,50 € la unitat així com roses de diferents colors com la blanca o la groga a 3,00 €.

Totes les roses són de primera qualitat, i de llarga durada i decorades per floristes amb experiència. Us esperem el dijous durant tot el dia.

En aquesta diada de Sant Jordi, també us oferim a més de la venda típica de rosa de Sant Jordi, la venda del meravellós llibre del qual estem molt orgullosos "El plor sagrat d'una mare", el regal perfecte per aquest Sant Jordi.


El preu d'aquest llibre que ha de formar part de la nostra biblioteca personal és de tan sols 15 €, preu de cost, ja que no es pretén cap lucre amb la venda del mateix, sinó que arribi al major nombre de persones la història dels primers 25 anys de la nostra Germandat.

Us esperem demà dijous durant tot el dia i Feliç Diada de Sant Jordi !!!


No hay comentarios: