viernes, 25 de septiembre de 2015

Processó Extraordinària Jesús Captiu XXVè. Aniversari




El proper dissabte 3 d'octubre, la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora del Dolors i com a acte central de la celebració dels vit-i-cinc anys de l'arribada de nostre Pare Jesús Captiu a la Ciutat de Mataró farà una processó Extraordinària pels carrers de la nostra Ciutat.

Amb aquest acte volem fer partícips a tot els conciutadans  i al món confrare de la nostra joia per aquests 25 anys de la presència del nostre Titular.

La processó començarà a les sis de la tarda i amb el següent recorregut: Plaça Santa Maria, Carrer Nou, La Riera, Carrer Argentona, Muralla del Tigre, Muralla Sant Llorenç, Plaça Santa Anna, la Riera, Carrer Nou i Plaça Santa Maria.

La imatge obra de l’imaginer Juan Antonio González "Ventura" va arribar a Mataró l’any 1990 i va processionar aquell mateix any a la ciutat. 

Amb motiu d’aquesta efemèride la Germandat ha organitzat un programa per d’actes i esdeveniments. El primer va ser durant aquesta passada Setmana Santa on Jesús Captiu va ser el motiu del Cartell 2015, i a més es va poder veure processionar la imatge en la Processó General de Mataró, Patrimoni Cultural de la ciutat.
Ara comencen els actes específics de la celebració aquest cap de setmana i clourant el proper.

El dissabte dia 26 de setembre a les 18:00 es procedirà a fer un solemne trasllat de la seu de la cosa germandat a l’Avinguda del Perú fins a la Basílica mil·lenària de Santa Maria de Mataró.

El diumenge dia 27 a les 18:00 al Teatre Monumental hi haurà un Concert solidari, ja que tota la recaptació anirà destinada a Càritas Interparroquial de Mataró, a càrrec de l’Agrupació Musical Captiu Dolors.

Al llarg de la setmana, de dilluns a dimecres a les 19:00 a la Basílica de Santa Maria hi ha un el Tríduum en honor a Jesús Captiu. El darrer dia, el dimecres serà a càrrec del Bisbe Auxiliar Msn. Taltavull.


El dissabte 3 d’octubre a les 18:00 des de la Basílica de Santa Maria, es donarà inici a la Processó Extraordinàriade Jesús Captiu. 

No hay comentarios: