lunes, 23 de mayo de 2016

Missa en honor de Ntra. Sra. Verge del Dolors


Un any més la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors, celebrà una missa al Convent de les Caputxines de Mataró en honor de la seva Sagrada Titular.El temple es va quedar petit per acollir els nombrosos assistents a la cerimònia que el varen omplir de gom a gom.Nostra Senyora presidint la Cerimònia. Als seus peus els clavells blancs que li oferiren els seus fidels devots.

Germans que varen ser distingits amb l'ensenya dels 25 anys de pertanyensa a la Germandat.

Besamans dels fidels al finalitzar la Missa.Com no podia ser d'altra manera la nostra Agrupació Musical Captiu-Dolors va oferir la seva ofrena musical, fent gaudir a tots els assistents amb les seves interpretacions de marxes processionals, que foren ovacionades llargament per tots els assistents.


La comunitat conventual de les Caputxines va aprofitar per fotografiar-se amb la nostra Sagrada Titular, aquella que fa més de vit-i-cinc anys aixoplugaren a casa seva per propiciar la fundació de la Germandat.
Imatge de la Junta de Govern de la Germandat Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors. 
Enguany serà any d'elecció de nova Junta, per tant es just mostra'ls-hi el nostre agraïment per la seva  dedicació i entusiasme, que s'ha reflectit en el creixement i enfortiment  de la Nostra Germandat, fent que siguem refent en el món confrare de Catalunya i de l'estat Espanyol.

No hay comentarios: