lunes, 6 de junio de 2016

PROCESSÓ NEN JESÚS DE PRAGA 2016


Diumenge 5 de juny, per tercer any consecutiu la Germandat de Jesús Captiu i Nostre Senyora dels Dolors organitza la Processó del Nen Jesús de Praga.

Els infants tornen a ser els protagonistes d’una diada preparada  per a  ells. Nens i nenes de la nostra Germandat i de tota la Ciutat han volgut estar presents a la processó que porta a l’Infant Jesús pel camí que va des del Convent de les caputxines fins a la Basílica de Santa Maria de Mataró.

La diada va iniciar-se amb la celebració de la  Santa Missa, oficiada per Mn. Josep Teixidó, on la quitxalla va ser l’encomanada per  participar-hi en les lectures, pregaries i ofrenes.

En acabar l'Ofici donà inici la Processó. Moments emotius per molts pares i mares que veuen com llurs fills inicien el camí pel relleu generacional que assegura el futur la nostra Germandat.

El seguici, com no podia ser d’una altra manera, va estar acompanyat pel so de les marxes processionals excel·lentment interpretades per la nostra Agrupació Musical Captiu-Dolors.Seguidament un recull d'imatges de la diada. Instantània dels portants i els seus capatassos. Moments de la celebració de la Santa Missa
Portants del Nen Jesús de Praga


 Agrupació Musical Captiu-DolorsFoto de família

No hay comentarios: