viernes, 16 de septiembre de 2016

Presa possessió nova junta Germandat Captiu-Dolors


El 15 de Setembre, dia de la celebració de Nostra Senyora dels Dolors, va ser la data escollida per la nova junta de la Germandat Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors per  efectuar el relleu en el lideratge de la nostra Germandat.

El lloc triat, la capella dels Dolors de la Basílica de Santa Maria de Mataró.

Un cop finalitzada la Missa en honor de la nostra Titular es procedí a l'acte de jurament i presa de possessió de la nova junta.




La cerimònia va ser presidida per mossèn Segimon Garcia conciliari de la Germandat i rector de Santa Maria.









Un cop entregada la vara de comandament pel Germà Major sortint, na Flori Carrasco procedí a realitzar el jurament i li fou imposada la medalla distintiva com a nova germana Major.






Tot seguit el Sr. Manel Riera, secretari de la Germandat, procedí a fer lectura de la fórmula de jurament en nom seu i de la resta de membres de la nova junta.


A continuació tots els integrants de la nova junta reberen la imposició de la medalla de mans de la ja nova Germana Major








La cerimònia continuà amb emotius parlaments tant del Germà Major sortint com de la nova Germana Major.




Parlaments del Germà Major sortint i de la nova Germana Major




La nova Junta va voler, com no podia ser d'altra manera, concloure una diada tan important per tots ells a la capella de la nostra Casa Germandat, demanant als nostres Sagrats Titulars l'empara per dur a bon terme la responsabilitat que els hi ha estat encomanada. 











No hay comentarios: