domingo, 19 de marzo de 2017

CAP DE SETMANA ATRAFEGAT

S'apropa la Setmana Santa i les Confraries i Germandats estan bullint d'activitat de preparació durant aquest temps de Quaresma.

La Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors ha volgut acompanyar, en la mesura de la seva disponibilitat, a alguna d'elles  participant en els diferents actes i cerimònies que  s'han realitzat durant a aquest cap de setmana.

El dissabte vàrem acompanyar a la Confraria del Sant Sepulcre en la cerimònia del solemne besa peus que es va realitzar a la seva casa germandat al barri del Molins.














El mateix dissabte assistirem a la presentació de la revista, cartell de l'homenatge a la ciutat i de la processó Nit de Silenci, dels Armats de Mataró. L'acte va tenir lloc a can Palauet. Al mateix acte es féu una conferència a càrrec de José Antonio Ruiz sobre la legió romana Decima Fratensis. El cartell de la processó Nit de Silenci d'enguany ha estat dissenyat per la Confraria Oració del Senyor a l'Hort.






A Barcelona, hem volgut tenir presencia al pregó de Setmana Santa del Consell General de Confraries i Germandats de l'Arxidiòcesi de Barcelona. Enguany el pregó ha estat a càrrec de la Mare Paloma García Del Río, superiora del santuari de Sant Josep de la Muntanya.






El diumenge s'ha acompanyat a la Germandat Ntro. Padre Jesús Nazareno i Ntra. Señora de la Esperanza en la Missa en honor dels seus Sagrats Titulars. En finalitzar la cerimònia s'ha fet la imposició de medalles als nous Germans i Germanes.



Felicitem a tots i a totes pels actes realitzats.

No hay comentarios: