lunes, 8 de abril de 2019

COMENCEM!

Els primers actes propis de la Setmana Santa ja han arribat. 

Durant aquest cap de Setmana hem realitzat el Trasllat dels nostres Titular a la seva Seu Canònica, la Basílica de Santa Maria, i la Missa en honor de Jesús Captiu.




El dissabte, sota un cel amenaçant, es féu el solemne trasllat dels nostres Titulars a la Seu Canònica de Santa Maria. A un pas més lleuger del que alguns haurien desitjat es realitzà el camí que separa les dues seus de la nostra Germandat.

Un cop a la Basílica de Santa Maria vàrem ser rebuts pel rector i consiliari, mossèn Josep Rodríguez que ens donà la benvinguda a la qual ell mateix anomenà la nostra casa. Finalitzarem amb el rés d'unes pregàries.


L'endemà, diumenge, tingué lloc la Missa en honor del nostre Titular, Jesús Captiu.


La missa fou presidida pel Rector de la Basílica Parroquial de Santa Maria de Mataró i Consiliari de la nostra Germandat.

Hi assistiren un nombrós grup de Germans i Germanes que ompliren la Basílica

Dedicà tant en la salutació inicial com durant l'homilia unes boniques paraules cap a  la nostra Germandat on anuncià el "life motive" del Tríduum que ell mateix farà durant la setmana vinent.




En finalitzar la cerimònia es realitzà un besamans amb la participació dels assistents.



Ambdós actes foren acompanyats per l'Agrupació Musical Captiu-Dolors que amb les seves melodies varen fer les delícies dels assistents.

No hay comentarios: