viernes, 17 de abril de 2020

2000 "Flors" per a la SOLIDARITAT





La greu crisi sanitària que ha provocat la Pandèmia per COVID-19 ve seguida, si no acompanyada, d'una greu crisi econòmica i social.

Són cada cop més les persones que havent vist reduïts o totalment desapareguts els seus ingressos acudeixen a entitats benèfiques per poder satisfer les seves necessitats bàsiques. 

Entitats que comencen a veure's desbordades per l'allau de peticions i minvades en la capacitat de resposta.




La Fundació Sant Joaquim és una d'aquestes entitats a la nostra Ciutat,  amb més de 100 anys d'història i una vocació d'auxili al proïsme gestiona el menjador social que s'ubica al Camí Ral. Les Germanes de la Caritat són les encarregades junt amb un grup de voluntaris d'organitzar-ho tot per als tres àpats -esmorzar, dinar i sopar - que se serveixen al dia.

És per aquest motiu que la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors ha decidit fer-los donació dels 2.000€ que s'haurien d'haver destinat a les flors i altres ornaments per a les processons d'aquest any. 

La donació es farà en forma d'aliments, en diferents etapes que es coordinaran amb els gestors de la Fundació per tal de garantir l'abastiment dels productes amb més necessitat i evitar-ne el malbaratament per la seva caducitat.

Un cop més la Germandat Captiu-Dolors fa palesa la seva vocació solidària, que any rere any amb aportacions econòmiques o amb voluntariat han anat realitzant.



No es descarta que si en un futur pròxim es pogués realitzar el Concert Solidari, que es va haver de cancel·lar a l'inici de la pandèmia,  ampliar la xifra d'aquesta donació amb l'import que es recapti de les entrades. 

Vídeo Fundació Sant Joaquim

No hay comentarios: