jueves, 9 de febrero de 2012

CALENDARI DE REUNIONS

Recordem a tots els germans del calendari de reunions més proper:

* Diumenge 12 de Febrer a les 11h a Santa Maria tindrà lloc la reunió de natzarens i mantilles de la nostra Germandat.

* Diumenge 19 de Febrer a les 11h a Santa Maria es durà a terme la reunió de portants dels nostres titulars amb temes a tractar molt importants referents al 25è Aniversari i on s'hauran de prendre decisions.

Animem a totes aquelles persones, germanes o no, que vulguin formar part d'aquesta gran familia que s'hi presentin també a la reunió.

No cal recordar l'importància d'aquestes reunions, ja que serà el moment on s'exposaran i es debatran tots els temes relacionats amb les processons de Setmana Santa i la processó extraordinària del XXVè Aniversari.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Puesto que la Procesión Extraordinaria, como su propio nombre indica, es de caracter excepcional, sería muy interesanta introducir novedades que no se puedan contemplar habitualmente en las estaciones de penitencia de la Cofradía. Como sugerencia, estaría muy bien poder contemplar el palio de vuestra Titular Mariana con Banda de Música, dejando a la B.C.T para la Cruz de Guía (opertura del cortejo), como se hace en la mayoría de lugares en Andalucía (cuyo estilo sigue vuestra corporación). Sería, además, una muy buena ocasión para poder escuchar las grandes marchas procesionales que hay dedicadas para palio, y que en Mataró, por desgracia para el mundo cofrade, no se pueden escuchar.

¡Saludos!