jueves, 29 de marzo de 2012

IMATGES DEL BESAMANS

Primer pla de Ntra. Sra. dels Dolors

Dissabte 24 de març es va realitzar el besamans a Ntra. Sra. dels Dolors efectuant prèviament el res del Sant Rosari.
Mn Miras i Xavier Alarcón
Estant tots presents per al començament de l'acte, el Mossèn Manel Miras va dedicar unes paraules a tots els assistents, a la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors i com no, a la Imatge Titular que presidia l'acte en el seu honor.
Xavier Alarcón realitzant el Sant Rosari
A les 18:10h de la tarda de dissabte es va iniciar el res del Sant Rosari a la capella del Roser de la Basílica de Santa Maria per part del membre servita de la Venerable Congregació dels Dolors de Mataró, Xavier Alarcon. Ell, agenollat davant de Maria Santíssima dels Dolors, i tots els assistents als bancs posteriors, oraren els misteris de goig que recullen els moments de felicitat de la vida de Maria: l'Anunciació, la Visitació, el naixement de Jesús, la presentació de Jesús al temple i la pèrdua de Jesús i el retrobament al temple.

Sr. Jesús Moya, Mn. Manel Miras i Xavier Alarcón
Al finalitzar, el president de la Germandat, Sr. Jesús Moya, va agrair l'assistència a tothom que havia volgut acompanyar a la seva Mare Dolorosa, en un acte ple de fe i sentiment. Un dia especial per a tots els germans ja que tenen l'oportunitat d'estar just davant de la Verge Santíssima, mirar-li als ulls i fer-li un petó d'agraïment per tot allò que fa per nosaltres i de súplica per allò que volem de la seva ajuda.

La Capella del Roser, de gom a gom 

Tots aquells que van realitzar el devot besamans també van poder fotografiar-se amb Ntra. Sra. dels Dolors. Els que no van poder assistir, el proper serà també a Santa Maria al setembre, en motiu del seu 25è Aniversari.

Una part de la Junta de Govern amb la Titular
Detall de les mans de Ntra. Sra. dels Dolors

No hay comentarios: