domingo, 1 de abril de 2012

EL CAPTIU ENS ESPERA


A poc més d'una hora per sortir al carrer, Jesús Captiu ens espera a la Basílica de Santa Maria per a què l'acompanyem en el seu prendiment i processó.

A les 18h hores a l'atri de la plaça de Santa Maria tindrà lloc la representació del Prendiment, feta íntegrament per germans fent els papers de Judes, Sanedrites i gent del poble.

A les 18:30h s'iniciarà la processó de Jesús Captiu per: plaça Santa Maria, C/ Nou, La Riera, Baixada Santa Anna, Camí Ral*, Baixada de les Escaletes, C/ Barcelona, La Riera, C/ Nou i plaça Santa Maria.

Aquest any té l'honor de donar la "campanada de sortida" per a realitzar la pujada de Les Escaletes l'alcalde de la ciutat, el Sr. Joan Mora i Bosch. Moment que aprofita la Germandat per rendir homenatge a una personalitat que ha treballat i/o col·laborat de manera altruista per la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors. Anys anterior han tingut l'honor l'antic alcalde Sr. Antoni Baron, el president de Caixa Laietana, el Sr. Jaume Boter o les representants de l'Associació del beat Samsó, Sra. Mercè Castells i Sra. Maria Mayol.

* El recorregut s'ha vist modificat a causa del tall de circulació del C/ Sant Antoni per l'ensorrament d'uns habitatges.

Jesús Captiu llest per la sortida
Jesús Captiu espera a Getsemaní
Jesús Captiu resant a les oliveres
Jesús Captiu sobre el seu tro

No hay comentarios: