lunes, 2 de abril de 2012

L'ALCALDE FA EL TOC DE CAMPANA

Sr. Joan Mora, alcalde de Mataró escrivint unes paraules al nostre llibre de Regles
Diumenge de Rams vam viure la millor processó d'El Prendiment des de que es va iniciar fa ara 20 anys. Una processó que ha anat creixent en tots els sentits, tant en qualitat degut a l'adquisició d'un nou pas, millora en la representació del fragment de la Passió, compra de nous estris processionals, comportament més disciplinat... i en una mesura descomunal, la quantitat de públic assistent. Cada any, Jesús Captiu surt de la Basílica amb una plaça més poblada i puja Les Escaletes de gom a gom, tant a la mateixa Baixada de les Escaletes com al carrer Barcelona i la plaça Sant Joan. Gent per tot arreu.

Aquest any, com s'està fent des d'uns anys enrere, aprofitem el moment previ a la pujada per a homenatjar a una personalitat que ha col·laborat amb la Germandat de manera altruista cedint-li el toc de campana per a la pujada de Les Escaletes del pas de Jesús Captiu. Ha estat el cas del Sr. Joan Mora i Bosch, alcade de la ciutat de Mataró, qui ha volgut deixar escrites unes paraules al Llibre de Regles de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra dels Dolors:

Si el sacrifici d'un sol home ens donà l'esperança, la fe d'un poble ho ha de poder tot. Any rere any la Germandat del Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors ens recorda que no som sinó pols del camí que aquest home va voler estimar i redimir. No sé si mereixo l'honor de fer el toc de campana d'aquest any 2012 però, emocionat, i amb profunda sensació d'agraiment us desitjo que l'exemple d'aquest home ens guiï cap a la bondat.
Mataró, 1-IV-2012


Nosaltres també volem agraïr al Sr. Mora, no tan sols aquest sincer escrit sinó la seva ajuda i suport incondicional cap a la nostra Germandat que ens fa lluitar encara amb més èmfasi per la nostra Setmana Santa.

No hay comentarios: