martes, 25 de junio de 2013

II CAMINADA POPULAR - PUJADA AL CASTELL DE BURRIAC


Per segon cop i en motiu de poder celebrar una matinal de germanor, la Germandat de Jesus Captiu i Ntra Sra dels Dolors organitzat la "II Caminada Popular - Pujada a Burriac pel diumenge 30 de juny.


Per facilitar l'organització de la caminada, realitzarem dues concentracions.

 Per facilitar l'organització de l'esdeveniment, realitzarem dues concentracions: 

A les 8:30 al pàrquing del Gimnàs "El Sorral" a Mataró per qui no pugui o no sàpiga arribar al punt de sortida i una altra a les 9:00 al Restaurant de Can Rodón de Cabrera de Mar, Punt de Sortida de la caminada.
 
La caminada un preu d'inscripció 3 , quedant inclòs un entrepà, 1 beguda i una peça de fruita. A la Germandat es trobaran una llista on podreu realitzar la inscripció oberta a tothom, sigui o no de la Germandat, perquè la finalitat és passar una jornada lúdica agradable i amena.


La caminada accessible per a tots els públics, i encara que es tracti d'una pujada és d'un nivell mitjà. Tot i això, disposarem de cotxe d'assistència per a aquelles persones que no necessitin.

 
Un cop feta la pujada al castell, allà farem la foto de tot el grup participant. De baixada a l'esplanada que hi ha als peus del castell farem la parada per fer l'avituallament. Es recomana a tots aquells membres de vulguin participar en la caminada que portin la samarreta de la Germandat per denotar la unitat del grup.
Per a més informació poden posar-se en contacte amb Jesús Moya (679.63.03.65), Leroy Rechi (669392807) o Antonio J. Prados (625924232).

 

Celebrem aquest diumenge en família !


No hay comentarios: