miércoles, 3 de julio de 2013

Noticia - II CAMINADA POPULAR - PUJADA AL CASTELL DE BURRIAC



El passat diumenge dia 30 de juny, la Germandat de Jesus Captiu i Ntra Sra dels Dolors de Mataró, va realitzar la "II Caminada Popular", aquest any amb l'objectiu de la pujada al castell de burriac.
 


 

Es van reunir més de 60 persones per a aquest esdeveniment, havent grans i petits, tots amb la finalitat de passar un gran matí, la gran majoria amb la samarreta de la germanor, respirant es un ambient d'alegria i unió.
La matinal es va iniciar amb la concentració al pàrquing del Gimnàs "El Sorrall" de Mataró, per des d'allà desplaçar tots a la veïna població de Cabrera de Mar, d'on va iniciar la caminada, amb la foto de grup inicial. 





La pujada es va realitzar pel camí antic de pista forestal, passant pel monòlit commemoratiu als peus del castell.
Un cop arribat al cim del Castell i després de gaudir d'unes vistes espectaculars, ens dirigim a baixar a la zona d'avituallament, on tots rebem la nostra recompensa en forma d'entrepà i fruita natural.
Donar les gràcies a tots aquells que han participat en poder passar una gran matinal, tant a nivell d'organització, com de suport de logistico, tant sigui realitzant entrepans, com de cotxe d'assistència com simplement ajudant i acompanyant els endarrerits. I com no donar les gràcies a tots els participants, que amb la seva presència demostren dia a dia que la germanor és viva.
Ara publicarem algunes fotografies on es recullen imatges de la matinal.


Moment de la pujada per la pista forestal








Arribada al monolit als peus del Castell
Els participants fent fotografies de record del moment
  

Gaudint de les vistes del Castell

Els més petits arribant al cim

Fotografia de grup al Castell de Burriac
Las col·laboradores amb l'avituallament preparat pels participants
Els petits del grup recuperant forces, desitjan tornà a pujar












No hay comentarios: