viernes, 27 de marzo de 2015

Triduum i jurament nous Germans i Germanes



Acaben els dies de formació a les Confraries i Germandats i ahir coincidint amb el darrer dia del Triduum de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors, tal i com és costum, es va realitza la cerimònia d'acollida dels nous germans i germanes. 

El nostre consiliari i rector de Santa Maria mossèn Segismon Garcia juntament amb el Germà Major Antonio Jesús Prados van presidir l'emotiu acte de jurament a la Capella dels Dolors.

Després de realitzar la lectura col·lectiva de la fórmula de jurament, individualment realitzaren el jurament damunt la Bíblia i els hi va ser imposada la medalla de la Germandat i entregada la Patent que els fa integrants de dret de la Germandat

Ens hem de felicitar tots per la incorporació d'aquests nous germans i germanes, joves i no tant joves, que engrandeixen encara més la nostra Germandat.

Aquests nous germans i germanes tindran l'honor d'acompanyar en processó la imatge de la Mare de Déu dels Dolors aquest divendres de Dolors i a Jesús Captiu en les processos del Prendiment de Diumenge de Rams i a la general del Divendres Sant.


No hay comentarios: