martes, 4 de abril de 2017

TRÍDUUM (I)


En la primera jornada del Tríduum dedicat a Jesús Captiu i Nostra Senyora del Dolors hem volgut afegir-nos a la a Celebració Comunitària del Sacrament del Perdó presidida per l’Arquebisbe de Barcelona Monsenyor Josep Omella.

La resposta ha estat com no podia ser altra i un nodrit nombre de Germans i Germanes han acudit a la celebració de Penitència.

Les paraules de Monsenyor Omella en la seva homilia han estat enriquidores i plenes d’ensenyança.


Destaquem les seves paraules en el moment final d’imposició de la penitència quan ens ha ensenyat una pregària que l’hi havia traslladat un altre Bisbe en els seus inicis en la singladura Episcopal i que diu; “Senyor fes-me Sant, que ningú no ho sàpiga i que jo no m’ho cregui”.


Un cop finalitzada la cerimònia hem volgut saludar a Monsenyor Omella en la seva primera Cerimònia a la Ciutat i fer-li un petit present com a  record, li hem entregat un quadre amb la reproducció de les imatges dels nostres Sagrats Titulars. Hem volgut immortalitzar el moment amb una instantània.



Hem volgut avui també, primera jornada del Tríduum, aprofitar per imposar la medalla de la Germandat a Mossèn Josep Teixidó davant la impossibilitat de poder comptar amb la seva assistència, per motius d’agenda, el proper dijous a la imposició general.


No hay comentarios: