jueves, 6 de abril de 2017

TRÍDUUM (II)



Segona jornada de Tríduum per la Germandat Captiu Dolors.

Tríduum que hem volgut que fóra especial en un any del tot especial, el nostre 30è aniversari fundacional.

Per aquest motiu s’ha triat, per a la seva ponència, a una persona molt important en la història de la nostra Germandat, una d’aquelles persones que en aquells moments i nedant contra corrent varen prendre la decisió de fundar la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors. Ens estem referint al Senyor Jaume Castells Nierga, aquell qui juntament amb els senyors Manel Riera Moreno, Juan Antonio Rambla de Valle, Antoni J. Regàs Pacheco i d’altres vàren sembrar la llavor que ens ha portat fins els nostres dies.

El Tríduum ha estat presentat pel senyor Manel Riera, qui ha glossat les vivències viscudes amb Jaume Castells en els inicis de la Germandat.



Tot seguit a pres la paraula el ponent que ha iniciat el tríduum amb el rés de 7 Ave Maries, un per cada Misteri de Dolor, seguit d’un Glòria.

Destaquem en la seva intervenció la reflexió sobre l’opció lliure i personal que va prendre Maria quan l’arcàngel Gabriel li anuncià la bona nova i la seva resposta va ser decidida i contundent “FIAT”.

També ha fet una enèrgica defensa de la virginitat inqüestionable de Maria, abans i després del naixement de l’infant Jesús.


Un cop finalitzada la cerimònia d’avui els assistents han entonat el Salve Regina en honor a nostra Mare Verge dels Dolors.


No hay comentarios: