lunes, 28 de mayo de 2018

Missa a Nostra Senyora dels Dolors



El diumenge 27 de maig, festivitat de la Santíssima Trinitat,  ha tingut lloc la missa que ofereix la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors en honor de la seva titular.



La Missa Oficiada per mossèn Josep Teixidó Cuenca  va iniciar-se amb una ofrena floral que els fidels varen dipositar als peus de Nostra Senyora en forma de petit pomells de clavells blans i roses.


Els components del cor "Paz y Bien" varen acompanyar la cerimònia amb les seves melodies, fent molt més amè pels participants el seguiments dels cants escollits.


En acabar i després d'unes paraules d'agraïment de la Germana Major es varen imposar les medalles commemoratives dels vint-i-cinc anys de pertinença a la Germandat a aquells germans i germanes que enguany arriben a aquesta fita.


Seguidament en va procedir a venerar a Nostra Senyora, iniciant la Junta de la Germandat i tot seguit per tots aquells assistents que així ho varen desitjar.



Com no podia ser d'altra manera, per finalitzar, l'Agrupació Musical Captiu-Dolors va unir-se a la celebració oferint el seu present en forma de les melodies que tan elegantment interpreten i que acompanyen a Nostra Senyora i al seu Fill Jesús Captiu en les seves processons.

Seguidament un nombrós grup de Germans i Germanes varen gaudir d'un bon dinar al restaurant Iris de Mataró, on varen poder fruir d'una bona estona per rememorar moments i vivències.

De nou una jornada de convivència que ens prepara per a les properes cites; la processó del Nen Jesús de Praga al juny i la processó del Carme pel juliol.

La Germandat Captiu-Dolors no descansa un moment, ni en la seva activitat pastoral ni en la seva vessant solidària. 



La nit anterior una representació de la Junta va assistir al sopar benèfic que la fundació Maresme Oncològic va organitzar per recollir fons per a la seva causa. Recordem que aquest any el concert benèfic que realitza l'Agrupació Musical Captiu-Dolors va ser destinada a aquesta Fundació i que la xifra recaptada va superar els dos milers d'euros.


No hay comentarios: