lunes, 17 de septiembre de 2018

Diada Verge dels Dolors - Presa possessió Junta



Dissabte 15 de Setembre diada de la Verge dels Dolors, la Germandat ha celebrat la Santa Missa en honor de la seva cotitular. 

A les vuit de la tarda a la capella del Sagrament de la Basílica de Santa Maria de Mataró, seu canònica de la Germandat i juntament amb els feligresos de la  parròquia de la qual en formem part.



La missa va ser oficiada per Mn. Josep Teixidó Cuenca, vicari de Santa Maria. 

Assistirem també a la missa l'il·lustríssim Senyor alcalde de la ciutat de Mataró sr. David Bote i la regidora de cultura sra. Núria Moreno.

Membres de la Germandat Virgen de la Fuensanta de Sabadell, de la Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza, de la Hermandad Virgen de la Soledad i del Sant Sepulcre de Mataró varen compartir amb nosaltres l'eucarístia.




En finalitzar la santa Missa es procedí a la cerimònia de la presa de Possessió i Jurament de la nova Junta de la Germandat, escollida recentment. Manel Riera, Secretari sortint, fou l'encarregat de fer la lectura de l'acta de les eleccions.


La primera en realitzar el Jurament fou na Flori Carrasco, escollida Germana Major.


Tot seguit, Mn. Josep Teixidó li imposà la medalla que la distingeix en el seu càrrec.


Susana Cortijo, secretaria entrant, fou l'encarregada de realitzar en nom seu i en el de la resta de membres de la junta, el jurament.



Després la Germana Major va imposar la medalla que distingeix els escollits per conduir la germandat en aquest nou mandat.


Moment del discurs de la Germana Major en què va deixar palès el seu compromís, l'agraïment a la Junta que l'assistí en els passats dos anys i la il·lusió amb què ella i la nova junta afronta el nou mandat.


Un moment molt emotiu fou l'homenatge i comiat que li vàrem voler fer a Mn. Josep Teixidó, recentment nomenat Rector de l'agrupació de  Parròquies de Sant Crist, Sant Francesc i Santa Clara de Badalona. 

Mn. Josep ha estat un gran company de viatge per la nostra Germandat, la seva tasca pastoral, sobre tot amb els nostres joves i infants, l'ha fet peça clau en el nostre creixement com a cristians.

El seu somriure encomanadís ens ha ajudat en moments difícils i ens ha encoratjat en el nostre camí. 

Aquest nou nomenament no volem que sigui en cap cas un punt i final, tot el contrari la seva condició de membre de la Germandat Captiu-Dolors ha de fer que sigui un punt i seguit. 

Josep et desitgem el millor per aquesta nova etapa que encetes amb la seguretat que serà un seguit d'encerts i d'assoliments tan personals com per la nova comunitat que t'espera.

Nova Junta Captiu-Dolors





No hay comentarios: