martes, 25 de septiembre de 2018

La Junta Captiu-Dolors arrenca amb força el nou curs



La junta de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors ha començat amb força aquest nou curs i el seu nou mandat.

Sovint hom pensa que una germandat  és una entitat que sols pren vida uns quants dies al voltant de la Setmana  Santa per després caure en letargia la resta de l'any. 

Res més lluny! I encara menys en una Germandat com la nostra que, a més de les activitats i cerimònies pròpies, té una clara vocació d'ajut al proïsme i una gran voluntat de foment d'unió i  creixement del món confrare.

Les representacions institucionals que es realitzen durant l'any en actes, cerimònies i processons com a mostra de suport a altres germandats i confraries de la Ciutat i d'arreu omplen gran part del calendari i la Junta Captiu-Dolors procura ser-hi pressent.


El diumenge 16 de setembre es procedí al canvi de vara de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza. El senyor José Luis Ordóñez rebé la vara que el distingeix com a Hermano Mayor i vàrem voler estar presents per desitjar-li un bon mandat ple d'èxits i encerts.



També vàrem estar presents, la tarda del diumenge 16 de Setembre, a la processó de la Mare de Déu de la Mercè, patrona de la Ciutat Comtal.

Vàrem participar de la joia de la recuperació d'aquesta Processó que feia un parell d'anys que no s'havia pogut realitzar.


Diumenge 23 de Setembre se celebrava el 65 aniversari de l'arribada de la Virgen de la Fuensanta a la ciutat de Sabadell.

Després de passar la nit a l'església de Sant Fèlix realitzar el seu camí processional que la portà a la parròquia de Sagrat Cor, tal com ho fes ara fa 65 anys.


Finalitzà la jornada amb la celebració d'una Santa Missa per commemorar l'efemèride, presidida pel consiliari de la Germandat Pare Fernando Castro.






No hay comentarios: