lunes, 25 de febrero de 2019

Comencem!







Quina forma pot ser la millor per començar, que una trobada matinal de portants de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors al voltant d'una taula compartint vivències i assaborint unes delicioses botifarres a la brasa amb pa amb tomàquet.




Un cop la panxa plena els capatassos ens varen reunir a l'interior de la Basílica de Santa Maria. Compromís, implicació, il·lusió varen ser les peticions que ens feren a tots per portar endavant el projecte que tenen per aquest any. La pretensió no és altre que, un cop més, les nostres processons siguin exemplars, que la nostra manera de desfilar sigui un cop més motiu d'admiració per aquells que ens vulguin acompanyar. 



Les paraules dels capatassos foren seguides amb atenció pels assistents, ansiosos ja de l'arribada dels nostres dies grans.




L'elevat nombre de processons en què participa la Germandat Captiu-Dolors ens obliga a realitzar una bona preparació, tant física com coreogràfica, que ens permetin assolir el repte amb èxit. És per això que s'ha preparat un extens calendari d'assajos que s'ha intentat adaptar a totes les necessitats.




Les primeres evolucions fent pinya varen fer presagiar que la cosa va per bon camí i que un cop més serem un referent del món confrare. 





No hay comentarios: