miércoles, 13 de marzo de 2019

JA HI SOM !




JA HI SOM! Ja estem al pòrtic de la Setmana Santa, de la nostra Setmana Santa. I quina millor manera per començar que un nou acte benèfic, el Concert Solidari que arriba aquest any a la cinquena Edició i que destinarà tot el recaptat a l'organització Mataró Camina per l'Alzheimer.

Mataró Camina per l’Alzheimer  és una entitat que té com a objectiu continuar conscienciant i sensibilitzant totes les persones sobre aquesta malaltia neurodegenerativa.



En el transcurs del concert, com ja s'ha fet en anteriors edicions, es farà la presentació del cartell de Setmana Santa de la Germandat Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors.

Un any més el concert s'intercala amb l'Exaltació als nostres Titulars Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors, que enguany serà oferta per la senyora Milagros Ciudad.


Milagros Ciudad és Doctora en Història d'Amèrica per la Universitat de Sevilla, acadèmica de l'Acadèmia d'Història de Guatemala. Investigadora de la religiositat popular, no només de Sevilla, on s'ha especialitzat en la Història de la seva Germandat de la Hiniesta i de la Germandat Sacramental de Sant Julià, sinó en l'actual Guatemala, on ha analitzat la figura del franciscà Pere Bentacourt, que professa una gran devoció popular similar a la de Santa Ángela a Sevilla. Ponent de diversos congressos i trobades nacionals. Ha publicat nombrosos articles en diferents butlletins de germandats i del Consell de HH i CC de Sevilla. Actualment ostenta el càrrec de delegada del “Consejo General de Hermandades y Cofradías de Sevilla”. 

RECORDEU !

Diumenge 17 de març a les 6 de la tarda a l'I.E.S. Miquel Biada.

Venda d'entrades a la Casa Germandat, Av. Perú 13.
Preu: 5€

Fila 0 - Ingrès al compte ES61 2100 0379 91 0101112150 (La Caixa)

No hay comentarios: