lunes, 17 de junio de 2019

Festivitat del Corpus - 2019



Aquest diumenge, la comunitat de la Parròquia de Santa Maria de Mataró va celebrar la festivitat del Corpus Christi. La Germandat de Jesús Captiu i Nostra senyora dels Dolors va voler ser-hi present reforçant la seva vinculació amb la que és la seva seu canònica.

Vàrem iniciar amb la celebració d'una missa solemne, oficiada per Mossèn Josep Rodriguez, Rector de Santa Maria i consiliari de la Germandat.

En finalitzar i un cop exposada la Sagrada Forma a la custòdia, es procedí amb l'inici de la processó que passejà la nostra fe pels  carrers cèntrics  de la nostra ciutat.

Finalitzada la processó i ja de nou a l'interior de la Basílica es procedí a l'adoració del Cos de Crist i el seu dipòsit al Sagrari.

Mossèn Josep agraí als assistents la seva presencia i  de manera especial a la nostra Agrupació Musical, que segons les seves paraules va ajudar a donar més lluïment a l'acte. 

També aprofità l'ocasió per mostrar la seva esperança en la continuïtat de l'acte i l'esperança que l'any vinent pugui ser millor.

Va cloure amb la impartició de la Benedicció a tots els presents.

Us adjuntem un recull d'imatges del que va ser la diada.



La comitiva en la seva sortida processional amb el so de batall de campanes de fons



Capçalera processional al carrer de les Santes



Moment a la Riera



Comitiva al seu pas davant l'Ajuntament





Arribant de nou a la Plaça Santa Maria





L'agrupació Musical Captiu-Dolors va adornar amb les seves melodies la processó


No hay comentarios: