martes, 11 de junio de 2019

Processó Corpus Christi - 2019



El diumenge 16 de juny, la nostra Germandat celebra la festivitat de Corpus Christi conjuntament amb la comunitat parroquial de Santa Maria.

És una de les festivitats més importants de  l'any litúrgic. És la festa del Cos i la Sang de Crist.

S'oficiarà una Missa solemne a la Basílica de Santa Maria a les 12 del migdia que serà presidida pel Rector de Basílica Parroquial i consiliari de la nostra Germandat, Mossèn Josep Rodríguez. 

Imatge històrica del Corpus de Mataró

Tot seguit s'iniciarà la Processó del Corpus amb el següent recorregut: Plaça Santa Maria, Carrer Santa Maria, Carrer Sant Cristòfol, Plaça Xica, Carrer d'en Pujol, La Riera, Carrer Nou i Plaça Santa Maria.

Catifes de flors del dia de Corpus (Imatge d'arxiu)

Volem convidar-vos, especialment des d'aquestes línies a assistir als actes anunciats, en els que la nostra Germandat hi participarà de manera molt activa en la seva organització.



L'Agrupació Musical Captiu-Dolor, un cop més, hi serà present durant la processó per enaltir amb les seves melodies la desfilada.

Organitza:









__________________________

El domingo 16 de junio, nuestra Hermandad celebra la festividad de Corpus Christi conjuntamente con la comunidad parroquial de Santa María.

Es una de las festividades más importantes del año litúrgico. Es la fiesta del Cuerpo y la Sangre de Cristo.

Se oficiará una Misa solemne en la Basílica de Santa María a las 12 del mediodía que será presidida por el Rector de la Basílica Parroquial y consiliario de nuestra Hermandad, Mossén Josep Rodríguez.

A continuación se iniciará la Procesión del Corpus con el siguiente recorrido: Plaza Santa María, Calle Santa María, Calle San Cristòfol, Plaza Xica, Calle Pujol, La Riera, Carrer Nou y Plaza Santa María.

Queremos invitaros, especialmente desde estas líneas a asistir a los actos anunciados, en los que nuestra Hermandad participará de manera muy activa en su organización.

La Agrupación Musical Cautivo-Dolor, una vez más, estará presente durante la procesión para enaltecer con sus melodías el desfile.

No hay comentarios: