martes, 11 de septiembre de 2012

NOVA JUNTA I GERMÀ MAJOR

 
Antonio Jesús Prados pren possessió com a nou president de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors.


El sr. Antonio Jesús Prados en el seu parlament acompanyat de la nova Junta.
Després del trasllat de Nostra Sra. dels Dolors de la seva Casa Germandat fins a la Basílica de Santa Maria de Mataró, els confrares de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors, així com amics i representants d’altres confraries, van assistir a la pressa de possessió del nou president i la seva Junta.
El nou Germà Major.
Aquesta es va fer a la capella del Roser a l’interior de la Basílica en un petit acte conduït per Jaume Castells, director del Comitè organitzador dels actes del XXVè aniversari, i amb la participació de Mn. Segimón Garcia, consiliari de la Germandat.
Després de la lectura de la normativa estatutària per a la pressa de possessió es va procedir al canvi de vara, vara de responsabilitat i de treball, que va ser acceptat per Antonio Jesús Prados el qual va jurar davant la Germandat l’assumpció d’aquestes responsabilitats.
En nom de tots els membres de la Junta, Susana Cortijo va fer lectura del jurament davant els congregats, el consiliari i la Sagrada Bíblia i va ser acceptat un per part un dels nous membres.
El nou president va dirigir un parlament a tots i totes en un acte de recolliment i emotivitat agraint la tasca del seu antecessor, animant a la Junta de Govern a treballar com sempre ha fet, i també va tenir un moment per a dedicar a la seva família l’esforç que el càrrec suposa i que compateix amb ells.
Mn. Segimón Garcia fa entrega de la vara de comandament i responsabilitat.
Després del parlament es va presentar el cartell de la Processó Extraordinària, cartell commemoratiu del vint-i-cinquè aniversari i es va animar als presents a participar i gaudir en tots els actes.  
Susana Cortijo llegint el jurament davant la confraria.
Cartell de la Processó Extraordinària. Al fons la Mare de Déu dels Dolors.

No hay comentarios: