domingo, 21 de mayo de 2017

MISSA EN HONOR DE LA VERGE DELS DOLORS 2017


Aquest matí la Capella del Monestir de l'Assumpció de Maria Santíssima Clarisses Caputxines estava de festa major. Engalanada i amb dos convidats d'excepció, Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors.

La Germandat, un any més i fidel a la seva cita, hi era present per celebrar la Missa en honor de la seva Sagrada Titular. 

Enguany i amb motiu de la celebració del 30 aniversari fundacional de la Germandat, la Verge dels Dolors ha presidit la cerimònia acompanyada del seu estimat fill Jesús Captiu.

La Santa Missa ha estat presidida per mossèn Segimon Garcia, Vicari Episcopal i consiliari de la nostra Germandat.

En la introducció de la seva homilia ha fet especial esment a les diferents efemèrides que se celebraven enguany; els 275 anys de la fundació del Monestir de l'Assumpció de Maria Santíssima Clarisses Caputxines, la recent professió d'una nova Germana de la comunitat de Clarisses, els 30 anys de la fundació de la Germandat i el centenari de la Verge de Fàtima.



En finalitzar la Santa Missa s'ha procedit a la imposició d'insignes als germans i germanes que complien els 25 anys de compromís amb la Germandat.



També la nostra Germana Major en el seu parlament ha anunciat els diferents actes que encara ens queden; la Processó del Nen de Praga, molt especial pels nostres infants, i la processó de la Verge del Carme. 


Tot seguit els assistents han ofert el seu testimoni a Nostra Senyora del Dolors i Jesús Captiu procedint a la seva veneració.



Per finalitzar la nostra Agrupació Musical ens ha delectat amb una selecció del seu ampli repertori que ha estat rebut amb fortes ovacions per part dels assistents.

Membres de la Junta Captiu-Dolors



No hay comentarios: