domingo, 19 de enero de 2020

Defunció Mossèn Joan Barat i Graell



Hem rebut amb dolor la trista notícia de la defunció de Mossèn Joan Barat i Graell, qui fou Consiliari de la Germandat de Jesús Captiu i nostra Senyora dels Dolors i rector de la Basílica de Santa Maria de Mataró.



Mossèn Joan fou rector de Santa Maria de Mataró durant catorze anys, durant el període comprès de l'any 1997 quan substituí a Mn. Josep Colomer i l'any 2011 quan fou substituït per Mn. Segimon Garcia finalitzant la seva missió pastoral després de 52 anys.

Us adjuntem l'enllaç a l'entrevista que li va fer el diari el Punt amb motiu del seu comiat. Clica aquí

Durant el seu rectorat tingueren lloc  dues efemèrides importants per a la comunitat parroquial de la Basílica de Santa Mataró i per a tota la Ciutat; La celebració del mil·lenari de la Basílica de Santa Maria i la cerimònia de beatificació del que fou també rector de la Basílica i màrtir de l'Església Dr. Josep Samsó i Elies.

Recordem amb estima la seva estada amb nosaltres i el suport que sempre ens va donar permetent-nos la participació activa en la comunitat parroquial i l'estima que sempre ens va mostrar.

La cerimònia per pregar pel seu etern descans serà el dijous 23 de gener a les vuit del vespre a la Basílica de Santa Maria de Mataró.

Resem per l'ànima del nostre estimat germà i pel seu etern descans.


"Que els àngels t'acompanyin al paradís; que a la teva arribada et rebin els Màrtirs i et facin entrar a la Ciutat Santa de Jerusalem."


No hay comentarios: